China Travel

 

Op reis naar China, maar u  spreekt de taal niet? Geen zorgen! Bij Chinese School Apeldoorn leert u  handige tips, cultuur & Chinese taal, zodat u  zonder zorgen kunt gaan reizen!

 

China, voluit Volksrepubliek China, is een land in Oost-Azië waarvan de hoofdstad Peking is ofwel nu genaamd Beijing.  In Beijing wonen bijna net zo veel mensen als in heel Nederland ongeveer 15 miljoen mensen. Toch is er een stad (de grootste stad van China) die meer inwoners heeft dan Nederland, namelijk Shanghai, die heeft er ongeveer 19 miljoen inwoners. China is verdeeld in 23 provincies, 5 autonome regio's, 4 stadsprovincies en 2 speciale administratieve regio's.

 

In China vind je de Chinese muur, deze is wel 6.000 kilometer lang. Het duurde 2000 jaar voordat de muur af was. Er werkten 1 miljoen mensen dag en nacht aan. Het was bedoeld om Mongolen tegen te houden, die China binnendrongen.  China is de benaming voor een groot cultuurgebied met een zeer lange geschiedenis, een oude beschaving en een staat in Oost-Azië.  China is één van de meest gezochte landen op Google.  Het is het land van de toekomst waardoor veel mensen richting dit grote land vertrekken, of dat nu voor zaken of voor reizen is.

 

China is één van de grootste landen van de wereld,  ligt in het oosten van Azië en is bijna 10 miljoen km² groot, heeft de meeste inwoners van de hele wereld: 1,3 miljard en 1 op de 5 mensen op de wereld is Chinees.  China kent een eeuwenoude geschiedenis en heeft legio bezienswaardigheden; ontdek de Chinese Muur en de Verboden Stad in Beijing en reis mee door de mooiste landschappen met lieflijke land.

 

Als u droomt om naar China te reizen, dan kunnen wij van Chinese School Apeldoorn u helpen om deze wens te bereiken.  Dankzij de vernieuwde vormgeving biedt de Chinese School Apeldoorn u nog betere uitkomst in verschillende situaties.  Met de cursussen van Chinese School Apeldoorn in de hand zult u zeker in slagen om duidelijk te maken wat u bedoelt.  Met de duidelijke zinnetjes die u heeft geleerd zult u in de meest voorkomende gevallen een eenvoudig gesprek kunnen voeren.  De Chinese cursus is ingrijpend gewijzigd en aangepast aan de moderne toerist.