少儿班 Cursus voor Kinderen

vanaf 5 jaar

 

Voor kinderen hanteren wij methoden van spelend leren. Het leren van de taal wordt zoveel mogelijk gedaan aan de hand van spelletjes, liedjes en video's. Tijdens de lessen komen ook de culturele aspecten aan de orde. Zo wordt er tijden de lessen aandacht besteed aan actuele Chinese feestdagen. Ook worden de kinderen vertrouwd gemaakt met Chinese uitdrukkingen, aan de hand van de legendes die er aan ten grondslag liggen. Daarnaast leren de kinderen Chinese kindergedichten en raadsels. De kinderen worden op deze manier actief bij de les betrokken. De kinderen krijgen huiswerk mee om karakters te leren schrijven.

Wij geven lessen in kleine groepen (4 tot 7 kinderen), zodat iedereen voldoende kans krijgt om het spreken te oefenen. Dit is belangrijk, omdat de tonen van het Chinees moeilijk te leren zijn. Bij grotere groepen is er te weinig kans voor de kinderen om het spreken te oefenen.

  

Lesmateriaal: ‘Zhongwen’ Chinees bestaat uit twaalf delen. Elk schooljaar wordt 1 deel behandeld, die bestaat uit een tekstboek en twee werkboeken. Deze boeken zijn speciaal ontwikkeld voor leerlingen buiten China die Chinese lessen volgen.

 

Voor meer informatie stuur een email naar info@chineseschoolapeldoorn.nl of meld u meteen aan

 

 

成年班 Cursus voor Volwassenen

 

Gaat u op vakantie, studeren of voor uw werk naar China en houdt u van een uitdaging, dan hebben wij voor u een cursus op maat. De cursus is geschikt voor iedere volwassene die belangstelling heeft in de Chinese taal en cultuur.

  

De cursussen zijn onderverdeeld in beginner, gevorderd en meer gevorderd en tijdens de lessen worden er ook speciale HSK examentrainingen gegeven (meer info over HSK via menu HSK).

 

Voor meer informatie stuur een email naar info@chineseschoolapeldoorn.nl of meld u meteen aan

 

Privé lessen

 

De vraag naar meer persoonlijke aandacht is al te vaak niet serieus overwogen. Privé les is de beste oplossing wanneer je meer aandacht wilt. Hoe meer studenten in een klas des te minder aandacht naar elke student gaat. Dit beïnvloedt training en ontwikkeling. Een privéles versnelt absoluut het leertempo, omdat de aandacht is gefocust op uw ontwikkeling in plaats van op een klas vol studenten.

Chinese School Apeldoorn biedt privé lessen aan individu’s of kleine groepen. Het programma is op uw schema aangepast, of u dus meer of minder wilt trainen dan de reguliere lessen maken wij voor u mogelijk. U krijgt persoonlijk advies en heeft de keuze in welke stijl of vormen u wilt trainen. De privé lessen worden gegeven in een informele sfeer door Lisca Li.

 

Voor meer informatie stuur een email naar info@chineseschoolapeldoorn.nl of meld u meteen aan

 

Online Chinese Cursus 

 

Met een online cursus Chinees kan je zelf bepalen wanneer en waar je de cursus gebruikt.

Eenvoudig Chinees leren op je PC, iPad, Tablet of Smartphone. Effectief, leuk en met onmiddellijk resultaat.

Tegenwoordig worden steeds meer cursussen online gegeven, derhalve worden alle online groepscursussen aangeboden met een korting van 10%. Schrijf je in! Volg de online cursus Mandarijn Chinees. Kies jouw niveau, bekijk het ruime aanbod. Grondig en betaalbaar. Dag- en avondcursussen. Voor alle niveaus. 

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres......

 

 

Voor meer informatie stuur een email naar info@chineseschoolapeldoorn.nl of meld u meteen aan

 

Business cursus

Waarom op zakelijk gebied de Chinese taal leren, het antwoord is zeer eenvoudig:

 

Op zakelijk gebied is China ook groeiende, de opmars van China als wereldeconomie lijkt niet te stuiten. China behoort op dit moment tot de top vijf van de grootste economieën, in 2005 groeide de economie met 9.9%. Met name de export en de investering in de industrie droegen bij aan deze groei.

 

China voorziet de rest van de wereld van innoverende, goedkope en kwalitatief goede producten. Nergens ter wereld wordt op dit moment zoveel gebouwd en geïnvesteerd. De Chinese economie is momenteel volop in beweging.

 

Chinese bedrijven slaan hun vleugels uit en zullen de komende jaren een grote internationale expansie laten zien. Niet alleen in de massaproductie-industrie, maar ook op het terrein van meer hoogwaardige industrie en de dienstensector beschikken Chinese ondernemers over ruim voldoende mens- en denkkracht. Er is veel risicodragend kapitaal beschikbaar. Merknamen worden snel opgebouwd door bestaande bedrijven over te kopen om zo het product direct een "westers tintje" te geven.

 

Ook Nederland wordt overspoeld door Chinese bedrijven, op dit moment zijn er zo'n honderd Chinese bedrijven actief in Nederland en duizend bedrijven zijn zo ontwikkeld dat zij binnenkort ook de overstap naar Nederland kunnen en willen maken. In Nederland is de Kruidvat al in handen van een Chinese investeerder, net als ECT, het grootste havenbedrijf van Rotterdam, en Haier, een Chinese fabrikant van huishoudelijk apparatuur, heeft inmiddels een distributeur in Nederland.

 

Zakendoen betekent veel contact met Chinese zakenmensen en ambtenaren. Het is daarom noodzakelijk veel aandacht te besteden aan onderwerpen als zakencultuur, zakenetiquette, protocollen en onderhandelingstechnieken.

 

Voor meer informatie stuur een email naar info@chineseschoolapeldoorn.nl of meld u meteen aan