Over ons

Wij geven Mandarijn voor beginners en gevorderden. Hoe jonger je begint met het leren van een taal, hoe makkelijker het is. Daarom kun je op de Chinese School Apeldoorn al terecht vanaf de leeftijd van 5 jaar. 

Wij hebben op dit moment 7 groepen, die de Chinese taal en cultuur willen leren kennen. Bij voldoende belangstelling kan een groep gevormd worden voor volwassenen die Chinees willen leren.

Wij hebben een sterk team van docenten met ruime ervaring  (een aantal docenten is onderscheiden door de Chinese regering). 

Mede dankzij de inspanningen van de docenten en leerlingen heeft de Chinese School Apeldoorn mooie resultaten behaald.

Tevens nemen wij deel aan de landelijke Chinese voorleeswedstrijden.

Ook haalt de Chinese School Apeldoorn elk jaar erg goede resultaten bij de HSK toetsen. De HSK is een internationale toets die door het HSK-centrum van de Beijing Taal en  Cultuur Universiteit ontwikkeld wordt. Nadat het examen afgelegd is, krijg je, indien je geslaagd bent, een internationaal erkend diploma (op verscheidene niveaus). 


Bent u of is uw kind geïnteresseerd in de Chinese taal en cultuur en bent u toe aan een extra uitdaging? Geef u/hem/haar op voor een cursus Chinees bij Chinese School Apeldoorn.

Chinese School Apeldoorn is opgericht in 2001 en wij geven lessen Chinees voor beginners en gevorderden van alle leeftijden, ook op basisschool niveau. De school is een kleinschalige school, maar gericht op persoonlijke aanpak en met kwalitatief hoogstaande inhoud.

 

Mede dankzij de inspanningen van de docenten met ruime ervaring heeft de Chinese School Apeldoorn mooie resultaten behaald en vooral tevreden leerlingen met uitbreiding van hun kennis.

 

Docenten van de Chinese School Apeldoorn zijn afgestuurd aan universiteiten en hebben in Nederland doorgestudeerd. Zij volgen regelmatig trainingen in Nederland & China om het niveau zo hoog mogelijk te houden en om bovenop nieuwe ontwikkelingen te zitten, tevens hebben zij kennis van het Nederlandse bedrijfsleven. 

 

Het lesgeld van de Chinese School Apeldoorn is inclusief lesmateriaal en is zeer bescheiden.


Impressie