Workshops

Voor diverse instanties waaronder scholen bieden wij workshops aan waarin een korte introductie van de Chinese taal en cultuur wordt gegeven. Deze workshops bieden wij u aan door geheel Nederland.

 

Onze ervaren docenten spreken vanuit hun moedertaal Mandarijn Chinees en geven de lessen in het Nederlands.

Meer informatie? Stuur een e-mailbericht naar info@chineseschoolapeldoorn.nl

De Bem Zevenaar

Chinese les, een stukje cultuur overdracht en Chinese gewoontes op scholengemeenschap de Bem in Zevenaar, zowel voor onder- als bovenbouw.

 

 Baudartius College

 

Op de Baudarius College waren de leerlingen  heel erg enthousiast over de Chinese les van docente  Li. Zij hebben heel veel geleerd over Chinese taal en Chinese cultuur dankzij docente Li van Chinese School Apeldoorn

De diamant Apeldoorn

Ook hier op de basisschool een dagje Chinese les en cultuur, dat zeer enthousiast werd ontvangen. 

Chinese voordracht

Eenmaal per jaar verzorgt de Chinese gemeenschap een competitie voor talenten die middels een voordracht in het Chinees een prijs kunnen winnen. Deelnemers komen vanuit geheel Europa.

Seb@stiaanschool

Het aantal leerlingen dat Chinees volgt op Nederlandse scholen zijn gegroeidDe leerlingen willen graag dat zij Chinees kunnen lezen, spreken, luisteren en schrijven. Bijna twee klassen vol leerlingen  hebben nu gekozen voor Chinees , krijgen ze de chinees  les  van mevrouw Li Si Jia,zelf afkomstig uit China en werkzaam voor de Chinese School in Apeldoorn.  Ze hebben er erg van genoten en vonden het erg interessant en waren erg enthousiast over de les.